Graag presenteren wij u onze Happy Doodle meiden !

Bekijk zeker ook onze filmpjes !

Lizzy

Lizzy is een stevige medium, een ontzettend lieve, rustige en zachtaardige doodle, die geniet van aandacht en graag deel uitmaakt van het gezin. Vooral de vachtverzorging vindt ze heerlijk, ze gaat dan snel op de trimtafel relaxen en laat zich dan heerlijk verzorgen. Lizzy is erg geduldig en leert snel. Ze is vaak inhet bos te vinden, naar andere honden is ze dan wat bescheiden en wacht even af. Lizzy is een trouwe hond met de beste bedoelingen. Lizzy woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 02-05-2017
Maat Medium. Schofthoogte 53 cm / gewicht 25 kg.
Vacht Fleece, Kleur: cream
DNA Kleurcode bbee
PRA/PRCD Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Patella luxatie Normal
Pennhip 0.31/0.33
Oogtest Clear

 

Sam

Sam is een zus van Jake en een echte slimmerd, ze leert snel en onthoudt het dan altijd. Sam is sociaal, aanhankelijk, familiehond, gefocussed op anderen, mens en dier zijn voor Sam interessant. Sam wil graag geknuffeld worden maakt graag actief onderdeel uit van het gezin, ze gaat ook graag met de auto mee. Ze kan ongedurig zijn maar ook weer zeer geduldig als ze bv. geknipt of geborsteld moet worden. Sam woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 14-04-2017
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 16 kg.
Vacht Fleece, Kleur: cream/kalk
DNA Kleurcode bbee
PRA/PRCD/DM/EIC/IC Vrij
Heupen/ellebogen   OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia
Pennhip 0.28/0.34
Patella luxatie Normal
Oogtest Clear

 

Puck

Puck is een dochter van BamBam en Jake, het meest opvallende aan Puck zijn haar mooie ogen. Puck houdt van knuffelen en is nieuwsgierig, ze probeert graag nieuwe dingen uit en is altijd in voor een spelletje. Na de puppy cursus is Puck doorgestroomd naar behendigheid, detectie en mantrailing. Puck houdt van mensen en gaat het liefst overal mee naartoe. Ze is zachtaardig en gevoelig maar kan ook een beetje eigenwijs zijn. Puck woont in een gastgezin.

Geboorte datum 10-09-2018
Maat Medium, 50 cm hoog, gewicht 18.5 kg.
Vacht Fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode bbee
PRA/PRCD/vonWillebrand Vrij
Oogtest Clear
Heupen/ellebogen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia


Maddy

Maddy is een medum grootte nogal energieke dame die van aandacht houdt, knuffelen en spelen. Het liefst loopt ze de hele dag als een schaduw achter je aan. Maddy is erg zorgzaam en begrijpt alles wat je zegt., soms lijkt het net of ze terug probeert te praten. Maddy zwemt graag en is erg gehecht aan haar knuffels en haar bal. Ze kan prima luisteren en vindt het altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Maddy woont in een gastgezin samen met Bojay (1 van onze andere fokhonden)

Geslacht Teef
Geboorte datum 25-03-2018
Maat Medium. Schofthoogte 50 cm / gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: blond/cream
DNA Kleurcode bbee
PRA-PRCD/von Willebrand/IC/DM/EIC Normal/Vrij
Heupen/ellebogen OFA Good, Ellebogen negatief voor dysplasia, Patellas normal
Oogtest Vrij van oogziekten

 

BoJay

 

BoJay is een dochter van Pebbles & Morris. Ze is een grote medium, een parmantige dame met een prachtige abricot kleurige fleece vacht. BoJay is hooggevoelig en heeft een hoge aaibaarheidsfactor en een groot knuffelheidsgehalte. Ze wil heel graag bij je op schoot zitten om te kroelen en wil het liefst heel de dag geaaid worden. Ze houdt je de gehele dag in de gaten en is constant in onze nabijheid. Ze gaat heel graag mee naar het bos, het strand en/of met ons mee naar de markt. BoJay past precies bij haar gastgezin en ze zouden haar niet meer willen missen!

 

Gelacht Teef
Geboorte datum 16-05-2016
Maat Medium, 50 cm. hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/vonWillebrand/DM/EIC Vrij
heupen/ellebogen/patella Heupen OFA Excellent !, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal

 

Chessey

 

Chessey is een enthousiaste, nieuwsgierige maar vooral lieve dame. Ze is een dochter van Charlie en Ozzy. Chessey is een ontzettende knuffelkont, het liefst gaat ze op schoot en als dat niet kan, ligt ze graag aan je voeten. Heel hard rennen, apporteren en met andere honden spelen zijn haar favoriete bezigheden. Dan komt ineens de wildebras in haar boven en is ze niet te stuiten. Chessey woont in een gastgezin, ze gaat elke week mee oppassen op twee kleinkinderen van 1,5 en 4 jaar oud, ze is dan heel voorzichtig, vindt het leuk om te spelen maar trekt zich ook terug als het haar te druk wordt. Chessey kan overal mee naar toe, ze past zich makkelijk aan en verovert vele harten.

 

Gelacht Teef
Geboorte datum 03-12-2015
Maat Medium, 50 cm. hoog, gewicht 18 kg.
Vacht Fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee
PRA/PRCD/vonWillebrand/DM/EIC Vrij
heupen/ellebogen/patella Heupen OFA Excellent !, ellebogen negatief voor dysplasia, patellas normal

 

Luna

Luna is een dochter van Charlie en Ozzy. Luna is een superlieve knuffel !Ze houdt ontzettend van haar gastgezin-baasjes en dat laat ze ook vaak merken met veel enthousisasme. Ze kan ook waken als de beste, ze woont namelijk op een boerderij, en ze laat het altijd weten als er vreemden op de stoep staan. Luna heeft een mooie, makkelijk te onderhouden zachte vacht, waarmee ze ook veel aandacht en knuffels krijgt van ieder die haar ontmoet. Luna woont in een gastgezin.

Geslacht Teef
Geboorte datum 19-11-2016
Maat Grote medium, 52 cm hoog, gewicht 20 kg.
Vacht Wavy fleece, Kleur: apricot
DNA Kleurcode Bbee
EIC/DM/IC/PRA-PRCD Vrij
Heupen/ellebogen OFA Good, ellebogen negatief voor dysplasia, patella normal

 

 

Wij zijn aangesloten bij:

Als u allergisch bent:

Alleen een echte Australian labradoodle heeft de beste allergievrije vacht.

Maar hoe herkent u het verschil tussen een "gewone'' en een echte Australian labradoodle ?

Wij hebben de verschillen voor u op een rij gezet.